Zwangerschapsmassagetafel Position Pro

Zwangerschapsmassagetafel van stevige kwaliteit voor zwangerschapsmassage. Met uitsparingen voor buik en borsten en stevige buikband.

€ 439,00

in voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Zwangerschapsmassagetafel Position Pro

Zwangerschapsmassagetafel Position Pro is een uitstekende behandeltafel voor het behandelen en masseren van zwangere vrouwen. Deze zwangerschapstafel is ontwikkeld in samenwerking met deskundigen op het gebied van zwangerschapsmassage en verloskunde. 

Voordelen zwangerschapsmassagetafel

Op het eerste oog is de Position Pro een gewone behandeltafel. Het zijn de uitsparingen in de body van de zwangerschapsmassagetafel die speciaal ruimte bieden aan borsten en zwangere buik. Bij de tafel ontvangt u een extra buikband, waarmee u uw cliënten een gevoel van steun en veiligheid kunt bieden.
Zwangerschapsbehandeltafel Position Pro heeft zachte, doch stevige kussens. De vinyl bekleding van de behandeltafel is uiteraard water- en oliebestendig en bestand tegen schoonmaakmiddelen.

Inklapbare zwangerschapsmassagetafel

Zwangerschapsmassagetafel Position Pro kis met zijn 18,6 kilo een paar kilo lichter dan zwangerschapsmassagetafel Position Comfort. Denkt u veel op pad te gaan met uw behandeltafel, dan kan dat een beslissende factor zijn. Voor beide tafels geldt: u klapt deze eenvoudig in enkele seconden in en uit. De dubbele vergrendeling van de poten biedt optimale veiligheid. De behandeltafel wordt natuurlijk geleverd in een handige draagtas.

Massagetafel model
Zwangerschapsmassagetafel Position Pro
Afmetingen ingeklapt (l x b x d)
98 x 70 x 28 cm
Afmetingen uitgeklapt (l x b)
195 x 70 cm
Afmetingen incl. hoofdsteun en armsteunen (l x b)
220 x 95 cm
Verstelbare werkhoogte
66-96 cm
Gewicht
18,6 kg
Maximale dynamische belasting
380 kg
Materiaal frame
Esdoorn
Materiaal bekleding
Vinyl
Vullingdikte
11 cm
Hoofdsteun
Ja
Armsteunen
Ja
Armplankje aan hoofdeind
Ja
Ademgat in body
Ja
Pootvergrendeling
Dubbel, auto-lock
Draagtas
Ja
Keurmerk
CE en TüV
Garantie
5 jaar