Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort

Zwangerschapsmassagetafel van luxe kwaliteit voor professionele behandelingen. Voorzien van beweegbare rugleuning, extra dikke deklaag en zeer nette afwerking. Compleet uitgerust en geschikt voor alle massagesoorten.

€ 519,00

in voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort

Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort is met recht één van de beste behandeltafels die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. Uitgerust met een zeer dikke deklaag, beweegbare rugleuning en uitsparingen voor de zwangere buik en borsten biedt deze behandeltafel alle comfort en gebruiksgemak voor zwangerschapsmassages. 

Voordelen van Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort

Met zijn ademgat in de body en een rugleuning die in meerdere standen verstelbaar is, is behandeltafel Position Comfort niet alleen geschikt voor zwangerschapsmassage maar ook voor allerhande andere behandelingen en massages. Deze allrounder is dan ook een absolute aanrader voor elke professionele behandelaar die ook de zwangere clientèle wenst te ontvangen.

De nette afwerking en zachte bekleding geven deze massagetafel een gevoel van luxe en veiligheid. De vinyl bekleding van deze massagetafel is extra zacht, water- en oliebestendig en bestand tegen schoonmaakmiddelen.

Opklapbare zwangerschapsmassagetafel

Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort klapt u eenvoudig in enkele seconden in en uit en is, ondanks zijn 20 kilo, nog steeds goed draagbaar. De dubbele vergrendeling van de poten biedt optimale veiligheid. De behandeltafel wordt geleverd in een handige draagtas.

Massagetafel model
Zwangerschapsmassagetafel Position Comfort
Afmetingen ingeklapt (l x b x d)
98 x 70 x 28 cm
Afmetingen uitgeklapt (l x b)
195 x 70 cm
Afmetingen incl. hoofdsteun en armsteunen (l x b)
220 x 95 cm
Verstelbare werkhoogte
65-96 cm
Gewicht
20,2 kg
Maximale dynamische belasting
300 kg
Materiaal frame
Esdoorn
Materiaal bekleding
Extra zacht vinyl
Vullingdikte
12 cm
Beweegbare delen in de body
Rugleuning
Hoofdsteun
Ja
Armsteunen
Ja
Armplankje aan hoofdeind
Ja
Ademgat in body
Ja
Pootvergrendeling
Dubbel, auto-lock
Draagtas
Ja
Keurmerk
CE en TüV
Garantie
5 jaar