Kan ik mijn behandeltafel ruilen of retourneren?

U heeft als consument het recht de aankoopovereenkomst te herroepen binnen 14 dagen na ontvangst van het geleverde product. De meest van onze artikelen komen in aanmerking voor de retourgarantie. Dat wil zeggen: mits deze nog in onbeschadigde toestand verkeren, in de originele verpakking. Voor een aantal van onze artikelen geldt de hygiëne-uitzondering op het herroepingsrecht. Deze artikelen kunnen niet geretourneerd worden wanneer deze al zijn uitgepakt. Dit geldt voor hoeslakens, handdoeken en badlakens, reumadekens en infrarooddekens.

Wilt u een artikel retourneren, dan gaat u als volgt te werk:

1 Neem contact met ons op
Om het u en onszelf zo makkelijk mogelijk te maken, raden we u aan eerst contact met ons op te nemen, alvorens uw uw artikelen retour stuurt. We kunnen uw retourzending dan mogelijk afstemmen met onze pakketdienst. Bovendien horen we graag waarom u uw artikel retour stuurt. Mailt u ons via info@vinkbehandeltafels of bel ons op tel:0111 - 218009.

2 Vul het formulier herroepingsrecht in
Dit retourformulier kunt u hier downloaden, invullen en mailen naar info@vinkbehandeltafels.nl. U mag het formulier ook printen en bijvoegen bij uw te retourneren bestelling. 

3 Stuur het artikel retour
Het artikel stuurt u in ongebruikte en onbeschadigde toestand, in de originele verpakking retour naar: Vink Behandeltafels, Oud Heiligeweg 4, 4307 LB Oosterland. NB: heeft u in overleg met ons een andere manier van retour zenden afgesproken? Houdt u zich dan aan die afspraak.

Terug naar het overzicht