Gratis verzending

boven € 50,00 naar Nederland en België

Veilig betalen

met iDEAL, Bancontact en meer..

Scherp geprijsd

voor goede kwaliteit

Over Vink Behandeltafels

Betaalbare behandeltafels

Op zoek naar een betaalbare behandeltafel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit? Welkom bij Vink Behandeltafels, onderdeel van Enduring BV.

Leverancier van behandeltafels en massagetafels

Vink Behandeltafels is onderdeel van een groot familiebedrijf dat al vele jaren met succes betaalbare behandeltafels, massagetafels, zadelkrukken en accessoires importeert. Wij leveren onze producten aan professionele behandelaars uit de zorg, wellness en beauty. Ons familiebedrijf is al jaren de grootste leverancier van behandeltafels en massagetafels in Nederland. En daar zijn we trots op!

Goedkope behandeltafels

Onze behandeltafels kopen wij rechtstreeks in bij de makers. Dat geeft ons niet alleen goed zicht op de kwaliteit, het geeft ons ook de mogelijkheid de prijs laag te houden. Simpelweg omdat er geen andere partijen meer aan hoeven te verdienen. Betaalbare behandeltafels dus!

Goede behandeltafels

Die kwaliteit, die vinden we belangrijk. U moet uw patiënten, cliënten, klanten of gasten kunnen behandelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de stabiliteit of het comfort van de behandeltafel. Uw gebruikers moeten zich kunnen ontspannen en u moet uw werk goed kunnen doen. U wilt uw behandeltafel bovendien eenvoudig kunnen inklappen en vervoeren zonder dat u óf de behandeltafel daarbij schade oploopt. En tot slot wilt u niet elk jaar een nieuwe behandeltafel moeten kopen. 

Garantietermijn

Al deze wensen begrijpen we bij Vink. Die eisen hebben wij vertaald naar een garantietermijn van maar liefst vijf jaar. Dat betekent dat we garant durven te staan voor de kwaliteit en duurzaamheid van uw behandeltafel. Mits u deze natuurlijk met respect en zorg behandelt! Rustig en verantwoord gebruik verhoogt de levensduur van uw behandeltafel. Vergeet daarbij niet uw tafel regelmatig schoon te maken en te beschermen met een hoeslaken.

Vragen over behandeltafels

Heeft u nog vragen over onze behandeltafels? Of wilt u met ons in overleg wilt over de aanschaf van behandeltafels voor uw opleidingsinstituut of voor de wederverkoop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Vink Behandeltafels