Behandeltafel Ergo Oval

Ergonomische behandeltafel van voortreffelijke kwaliteit en prachtig design. Voorzien van driedimensionale hoofdsteun en scharnier over gehele breedte voor extra stabiliteit.

€ 549,00

in voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Behandeltafel Ergo Oval

Opklapbare behandeltafel Ergo Oval is het neusje van de zalm onder de behandeltafels als het gaat om ergonomie, design en kwaliteit. Middels zijn prachtige vormgeving is deze behandeltafel niet alleen bijzonder om te zien, maar ook zeer prettig om mee te werken. De ronde hoeken aan de beide uiteinden maken het de behandelaar mogelijk om van dichtbij schouder- en nekpartij te behandelen, terwijl het smallere centrale deel de masseur of therapeut beter toegang verleent tot rug, taille en bovenbenen.

Voordelen Behandeltafel Ergo Oval

Behalve zijn ergonomische pluspunten kent behandeltafel Ergo Oval grote kwaliteitsvoordelen. Zo is deze massagetafel uitstekend afgewerkt en voorzien van goudkleurige sluitingen en een scharnier over de hele breedte van de tafel voor extra stabiliteit. De vinyl bekleding van deze behandeltafel is water- en oliebestendig en bestand tegen schoonmaakmiddelen. 

Inklapbare behandeltafel

Behandeltafel Ergo Oval klapt u eenvoudig in enkele seconden in en uit en is makkelijk draagbaar. De dubbele vergrendeling van de poten biedt optimale veiligheid. De tafel wordt geleverd in een handige draagtas.

Massagetafel model
Behandeltafel Ergo Oval
Afmetingen ingeklapt (l x b x d)
92 x 70 x 21 cm
Afmetingen uitgeklapt (l x b)
185 x 70 cm
Afmetingen incl. hoofdsteun en armsteunen (l x b)
214 x 70 cm
Verstelbare werkhoogte
60 - 86 cm
Gewicht
15 kg
Maximale dynamische belasting
205 kg
Materiaal frame
Whitewash Hardhout
Materiaal bekleding
Zacht kunstleer
Vullingdikte
ca 5 cm
Hoofdsteun
3-dimensionaal
Armsteunen
Nee
Armplankje aan hoofdeind
Ja
Ademgat in body
Nee
Pootvergrendeling
Dubbel, auto-lock
Draagtas
Ja
Keurmerk
CE
Garantie
5 jaar