Behandeltafel Beauty Comfort

Behandeltafel / behandelstoel met zeer uitgebreide opties. Voorzien van twee soorten hoofdsteunen, drie verstelbare delen en extra steunen. Uitstekende kwaliteit en luxe uitstraling.

€ 419,00

in voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Behandeltafel Beauty Comfort

Opklapbare behandeltafel Beauty Comfort is een allround luxe behandeltafel voor diverse doeleinden. In geheel uitgestrekte staat doet behandeltafel Beauty Comfort uitstekend dienst als massagetafel, terwijl de half opgerichte positie de status geeft van een luxe behandelstoel met armsteunen. Alles daartussen in is mogelijk, en het feit dat de behandeltafel inklapbaar is, maakt hem alleen nog maar exclusiever.

Voordelen behandeltafel Beauty Comfort

De verschillende beweegbare delen van de Beauty Comfort (rug, zitvlak/bovenbenen en onderbenen) maken elke positie mogelijk en bieden de gebruiker groot zitcomfort. Op de afwerking van deze behandeltafel is niet bezuinigd, en met een deklaag van maar liefst 12 cm is de Beauty Comfort een absolute winnaar op het gebied van comfort en design. De bekleding van deze behandeltafel is water- en oliebestendig en bestand tegen schoonmaakmiddelen.

Opklapbare behandelstoel en behandeltafel

Een groot voordeel van deze behandeltafel / behandelstoel, is dat deze volledig inklapbaar is. Opklapbare behandelstoelen zoals deze komt u niet vaak tegen! Behandeltafel Beauty Comfort klapt u eenvoudig in enkele seconden in en uit en is makkelijk draagbaar. De dubbele vergrendeling van de poten biedt optimale veiligheid. De behandeltafel wordt geleverd in een handige draagtas.

Massagetafel model
Behandeltafel Beauty Comfort
Afmetingen ingeklapt (l x b x d)
75 x 68 x 34 cm
Afmetingen uitgeklapt (l x b)
152 x 68 cm
Afmetingen incl. hoofdsteun en armsteunen (l x b)
190 x 90 cm
Verstelbare werkhoogte
57- 83 cm
Gewicht
21,8 kg
Maximale dynamische belasting
400 kg
Materiaal frame
Esdoorn
Materiaal bekleding
Vinyl
Vullingdikte
12 cm
Beweegbare delen in de body
3
Hoofdsteun
2 modellen en nekkussen
Armsteunen
Ja
Armplankje aan hoofdeind
Nee
Ademgat in body
Nee
Pootvergrendeling
Enkel
Draagtas
Ja
Keurmerk
CE
Garantie
5 jaar