Gratis verzending

boven € 50,00 naar Nederland en België

Veilig betalen

met iDEAL, Bancontact en meer..

Scherp geprijsd

voor goede kwaliteit

Over Vink

De aanschaf van een behandeltafel is in deze tijden niet voor iedereen makkelijk. Maar of u nu een ervaren behandelaar bent of een beginnend masseur, een goede behandeltafel heeft u toch nodig.

Bij Vink Behandeltafels hebben we een klein, maar sterkt assortiment. Wat u hier vindt, is een selectie van de beste behandeltafels in de lagere prijscategorieën. Degelijke, betrouwbare massagetafels. Die we rechtstreeks bij de fabrieken inkopen, zodat we de prijs zo scherp mogelijk kunnen houden. 

Goedkope behandeltafels zonder makken

Bij Vink begrijpen we dat op kwaliteit niet beknibbeld mag worden. U moet uw klanten zonder risico's kunnen ontvangen op de behandeltafel. Niet alleen de eerste maanden, ook in de jaren daarna. Onderstel en kussens moeten stevig blijven, inklapsystemen mogen niet haperen. Dat durven we te beloven. Daarom hebben al onze behandeltafels een garantietermijn van maar liefst 5 jaar. 

Geen verzendkosten

Het liefst morgen al aan de slag met uw behandeltafel? Dat kan. In de meeste gevallen bezorgen wij uw nieuwe behandeltafel al binnen 1 dag bij u aan huis. U betaalt natuurlijk geen verzendkosten!

Lees meer over ons bedrijf Shop behandeltafels